Wednesday, 28 December 2016

Hospice Casa Sperantei august 2016

Unul dintre avantajele muncii noastre este acela că putem aduce zâmbete.
Zâmbete pe fețișoare de copil, zâmbete pe fețe de adult și zâmbete pe fețele noastre.
Cum? Fiincă putem. Avem puterea de a dăruii mereu un pic din noi și din viața noastră. 
După cum stiți , viața noastră sunt caii. Si cu ei și prin ei putem aduce zâmbete.


Am avut prilejul să dăruim puțin din noi copiilor prezenți în tabăra Hospice Casa Speranței din Adunații-Copăceni, jud. Giurgiu. Chiar în localitatea noastră. Nu este prima dată când mergem și sper că nici ultima.

Copii prezenți în aceste tabere sunt alții și de fiecare dată plecăm cu prieteni noi în suflet și cu încă o experiență frumosă alături de oameni speciali.


Nu , nu îi laud doar pe cei care se ocupă de copii din tabără și organizeză pentru ei lucruri minunate, ci îî  laud și pe voluntarii mei și pe cei care fac posibile deplasările noastre îîn astfel de locuri . Voluntari noștri minunați care ne însoțesc atunci când este posibil și sponsorilor care fac posibilă deplasarea camionului cu ponei și cai.


Cu această ocazie, târzie, cei drept, vă mulțumim, suflete frumoase ce sunteți. Mulțumim pentru aceste ocazii minunate de a face să răsară zâmbete pe fețele inimilor frumoase.


Copiii familiei Maldea, adică noi, participă și ei alături de noi la aceste activități. Chiar dacă sunt mici , 6 respectiv 4 ani, sperăm că vor învăța să împartă benevol , bucurii , semenilor lor, și că nu întotdeauna banii sunt pe primul loc în viața asta.


Ne strângem greu la o fotografia de grup .
În cele di urmă reușim .... aproape...


Mai așteptăm pe careva , rătăcit în joacă.


Glumim și ne amuzăm.


GATA. BRÂNZĂ!!!!!!!!!


Aceștia suntem noi. Cu o parte din ei . Din ei cei care ne dăruiesc zâmbete și o parte din ei care sprijină aceste proiecte de suflet.MULȚUMIM!

                                               
                                                           ZÂMBETE DE COPIL!


VA URMA!


No comments:

Post a Comment