Wednesday 31 March 2010

Traditii si flori de sarbatori, in Cismigiu si Herastrau

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 20:59 Comenteaza acest articol
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Traditiei si Creatiei Populare, ii invita pe bucuresteni, incepand de vineri, la o expozitie de flori, un targ de mestesuguri, plimbari gratuite cu trasuri, muzica traditionala si fanfare, in parcurile Cismigiu si Herastrau.

Parcul Cismigiu va gazdui un Targ de Paste cu 40 de casute cu obiecte si dulciuri traditionale, iar in Parcul Herastrau atractia principala va fi un targ de flori.

Pentru cei mici, organizatorii au pregatit spectacole de teatru, plimbari cu ponei, picturi pe fata si multe alte surprize.

"Incercam sa aducem in atentia publicului traditii si obiceiuri care ne definesc, atat din punct de vedere spiritual, cat si cultural. Va doresc ca Pastele, cea mai importanta sarbatoare crestina a anului, sa va aduca liniste in suflet!", afirma Claudia Virlan, directorul Centrului Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti.

Manifestarile vor avea loc in perioada 26 martie - 2 aprilie, zilnic, intre orele 10,00 si 20,00, iar accesul publicului este liber.

Alte articole despre: expozitie Cismigiu Herastrau, Targ de Paste Cismigiu
Categorie: Timp liber 331 vizite [ Ziare.com ]

1 comment:

  1. va imbratisez si va doresc sarbatori linistite!
    eu trec azi muntii:)...nu calare, desi mi-ar fi placut la nebunie
    cu drag,
    Laura

    ReplyDelete